Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

кривецький

Вівторок, 11 лютого 2014, 11:24

На Львівщині спалили ресторан та банний комплекс нардепа-свободівця Кривецького

кривецький

У Львівській області в ніч на 10 лютого невідомі особи спалили ресторан, який є власністю родини заступника голови ВО "Свобода", народного депутата України Ігоря Кривецького.

Про це повідомила прес-служба ВО "Свобода".

Невідомі, які зробили підпал, під час спроби охорони їх затримати застосували вогнепальну зброю, йдеться в повідомленні. Постраждалих немає.

""Свобода" розцінює ці дії як намагання політичного тиску на націоналістів, що займають активну антивладну позицію. Дії, спрямовані на знищення майна, яке належить родинам опозиційних депутатів, - це також спроба вивести цих людей із процесу боротьби з режимом Януковича. Однак будь-які спроби тиску, нищення майна, переслідування, а також погрози на адресу націоналістів та їхніх сімей не вплинуть на позицію "Свободи" у протистоянні з антиукраїнською та антисоціяльною владоюї", - повідомляє прес-служба "Свободи".

У "Свободі" нагадали, що напередодні було спалено банний комплекс, який так само, як і ресторан, належить до власності ТзОВ "Узлісся".

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.