Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стрілянина

tsn.ua

Вівторок, 11 лютого 2014, 12:35

Міліціонери впіймали чоловіка, який влаштував стрілянину у Львові

стрілянина

Цієї ночі на лінію «102» до правоохоронців надійшла оперативна інформація. За повідомленням – у таксі їде чоловік, що стріляв напередодні біля одного з будинків у місті Львові.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

Співробітники ДАІ Львівського міського управління міліції затримали вказане таксі. На місце події одразу було скеровано слідчо-оперативну групу.

Правоохоронці затримали пасажира та вилучили у нього зброю ПМР. Ним виявився 30-річний раніше судимий львів’янин. Свого часу, чоловіка притягували до відповідальності за скоєння злочину передбаченого статтею 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Як з’ясувалося згодом, зловмисник здійснював постріли не з власної зброї. Цей пістолет ще у 2010 році втратив 47-річний мешканець міста Львова. На даний час здійснюється перевірка та з’ясовуються всі обставини справи.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.