Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

капела незрячих бандуристів

Середа, 12 лютого 2014, 13:08

Незрячі бандуристи провели флеш-моб під казначейством у Львові через не виплату зарплат

капела незрячих бандуристів

Сьогодні у Львові відбувся звуковий флеш-моб капели незрячих бандуристів «Карпати» у зв'язку з блокуванням зарплати Держказначейством.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, капела незрячих бандуристів провела звуковий флеш-моб під стінами Держказначейства у Львові, у зв’язку із невиплаченою зарплатнею за грудень-січень.

«Ті кошти, що поступили в минулому році в грудні місяці вони були звернені в державний бюджет, внаслідок чого у нас була утворена фінансова яма. Зараз ми отримаємо зарплату за грудень, а за січень у нас залишиться дира на яку грошей не виділено взагалі», - розповів учасник капели. 

Проте у Казначействі запевняють, що всі кошти, які виділила держава, були виплачені.

«Асегнування з державного бюджету, які були передбачені державним бюджетом на суму 690 000 гривень були виділені з державного бюджету на 100 % і виплачені в повному обсязі. Дана установа самостійно приймає рішення, які видатки проводити їм, маючи на це план використання державних коштів. Орган казначейства в минулому році стовідсотково забезпечив проведення платежів, які були передбачені та профінансовані. Заборгованостей за 2013 рік, стосовно коштів з державного бюджету у нас немає», - заявив начальник Головного управління Державної казначейської служби у Львівській області Могиляк Петро Ярославович.

Учасники капели планують надалі проводити подібні акції під стінами Держказначейства, з вимогою вчасної виплати коштів.

«Ми будемо надалі вимагати зарплатню у Казначейства. Головна проблема Казначейства заключається у тому, що вони постійно по кілька місяців блокують нам гроші, мотивуючи це тим, що це незахищена стаття. Проте, ми надалі будемо продовжувати вимагати вчасної виплати, оскільки для них це незахищена стаття, а для нас це зарплата. І ми завжди вчасно сплачуємо податки», - додав учасник капели.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.