Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

індустріальний парк

firtka.if.ua

Середа, 12 лютого 2014, 17:33

На Яворівщині та у Новому Роздолі виділили землю для індустріальних парків

індустріальний парк

Яворівська райрада прийняла у спільну власність 40 га земель, а Новороздільська міськрада прийняла у комунальну власність 46,4 га земель, на яких будуть будувати індустріальні парки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Відбуваєтиметься будівництво у рамках реалізації проекту PBU/0486/11 “Розвиток підприємництва шляхом надання ділянок для реалізації інвестиційних проектів у місті Любачів та ґміні Любачів, а також відновлення деградованих земель Яворівського району та м. Новий Розділ”, 

За словами директора департаменту економічного розвитку, промисловості та торгівлі ОДА Миколи Довби, на цих земельних ділянках запланована реалізація Програми Транскордонної Співпраці Польща-Білорусь-Україна 2007-2013.

«Обласна державна адміністрація координувала роботу стосовно залучення грантових коштів за цим проектом на загальну суму близько 17 млн грн. Цим проектом передбачено проведення рекультивації 86,4 га територій вищевказаних підприємств, на яких планується створення індустріальних парків», – зазначив М.Довба.

Він також додав, що створення індустріальних парків на території Львівщини забезпечить економічний розвиток і підвищення конкурентоспроможності територій, активізує інвестиційну діяльність, що сприятиме організації нових робочих місць, розвитку сучасної виробничої та ринкової інфраструктури.

До слова, ще один індустріальний парк має постати біля Львова на Рясне-2.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.