Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

важка атлетика

uwf.in.ua

П'ятниця, 14 лютого 2014, 12:11

У Львові стартує Чемпіонат міста з важкої атлетики до 17 років

важка атлетика

В суботу, 15 лютого, відбудуться змагання відкритого чемпіонату м. Львова з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 17 років.

Про це повідомила прес-служба Львівської імськради.

Змагання проходитимуть в спортивній залі КДЮСШ «Атлет» (вул. Янева, 10 (бічна вул. В. Великого).

Оскільки чемпіонат міста є відкритим, то очікується, що у ньому візьмуть участь і найкращі спортсмени з Львівської області.

«На цьому чемпіонаті виступатимуть кращі спортсмени дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини, чемпіони та призери національних та обласних змагань. Нагороди учасники виборюватимуть у 8 вагових категоріях серед хлопців та 5 категоріях серед дівчат», - розповідає директор ЛДЮСШ «Енергетик», головний суддя змагань Геннадій Юркевич.

Загалом в особистій першості змагатимуться близько 70 юнаків та 10 дівчат.

«Спортивна школа важкої атлетики нашого міста, поправу вважається однією з найсильніших шкіл не тільки Львівщини, а й всієї України. Про це свідчить безліч спортивних нагород, які привозять спортсмени із різноманітних змагань. В суботу, 15 лютого, юнаки та дівчата із різних спортивних шкіл матимуть змогу випробувати свої сили на чемпіонаті нашого міста», - розповідає начальник відділу фізичної культури та спорту Львівської міської ради Віра Макар.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.