Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

індустріальний парк

themoscowtimes.com

П'ятниця, 14 лютого 2014, 13:36

У Львові через місяць визначать керуючу компанію для індустріального парку

індустріальний парк

Львівська міська рада почала підготовку до конкурсу на вибір керуючої компанії для промислової зони.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.  

Як зазначив Сергій Кіраль, начальник управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій, конкурсна комісія у ЛМР на цьому тижні прийняла рішення про початок підготовки до торгів, на яких буде визначено компанію, котра управлятиме індустріальним парком у Рясне-2.

«Я презентував концепцію розвитку парку «Рясне-2» на засіданні міжвідомчої комісії при Мінекономрозвитку, і на останній сесії міськради була прийнята ухвала із врахуванням зауважень комісії. Отож ми починаємо готувати конкурсну документацію. Думаю, протягом місяця будемо готові до оголошення конкурсу і будемо очікувати пропозицій від компаній», - зазначив Сергій Краль.

Нагадаємо, індустріальний парк створять на території, розміром понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. За оптимістичного розвитку подій тут можна створити 12 тис. робочих місць. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.