Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зникнення безвісти

theprisma.co.uk

Понеділок, 17 лютого 2014, 14:54

Львівська міліція розшукує двох школярок, які пропали безвісти

зникнення безвісти

Львівська міліція розшукує двох школярок Піпшовську Уляну та Яремчук Софію з 8-А класу навчально-виховного комплексу ім. В. Симоненка, які 13 лютого вийшли з дому та досі не повернулися.

Про це повідомляє Львівське міське управління міліції.

Піпшовська У.Ю. зростом близько 165 см., худорлявої тіло будови, волосся світле, русяве, довге, очі голубі, губи тонкі, обличчя овальне. Була одягненена в куртку чорну шкіряну коротку, чорні штани, черевики сіро-чорного кольору, сумочка синього кольору. При собі мала мобільний телефон марки «Нокія» не встановленої моделі, в якому знаходилася сім-картка оператора «Лайф» №0934403786, а також собаку породи Джек-рассел-терєр біло-рудого кольору.

Яремчук С.Б. зростом близько 165 см, середньої тілобудови, волосся довге, темно-коричневого кольору, обличчя овальне, очі – карі, на шиї з лівої сторони родимка, має поганий зір, може носити окуляри. Була одягнена: балонова, темно-зеленого кольору куртка з капюшоном в клітинку коричнево-білого кольору, яка застібалася на замок типу «блискавка»; темно-сині джинси; шкіряні черевики темно-коричневого кольору на шнурки; спортивну, в’язану шапку, синього кольору на передній частині, якої знаходилася літера «А»; рожевий шарф. При собі мала мобільний телефон марки «Nokia N70», в якому знаходилася сім-картка мобільного оператора «Лайф»).

З метою встановлення місця знаходження розшукуваних міліція просить повідомити за тел. (032) 261-42-47 або 102, або на гарячу лінію Львівського міського управління міліції за номером 258-66-58.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.