Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

садовий

Понеділок, 17 лютого 2014, 16:28

У Садового подають апеляцію на рішення суду щодо структури Львівської міськради

садовий

Мерія готує апеляцію на рішення Галицького районного суду щодо структури Львівської міської ради.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

«Це рішення ми оскаржуємо і подаються документи в апеляцію. В чому є специфіка Закону України «Про місцеве самоврядування», що міський голова має виключне право на подачу нової структури і на подачу змін до структури. Депутати вирішили це право протрактувати по-своєму. Я буду мати дискусії з депутатами, щоби все-таки вони дійшли до розуміння важливості затвердження нової структури в цьому варіанті, який подає міський голова, враховуючи певні зауваження депутатів. Це не означає міняти кардинально структуру. В тій структурі, яку я пропонував, є оптимізація чисельності, безперечно», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак, юридичне управління Львівської міської ради звертатиметься в Апеляційний адміністративний суд щодо рішення Галицького районного суду, яким суд відмовив в задоволенні позову про скасування ухвали щодо нової структури виконавчих органів ЛМР.

Нагадаємо, депутати Львівської міськради 7 лютого, на засіданні прийняли за основу ухвалу про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів.

Міський голова Львова Андрій Садовий наклав вето на ухвалу «Про внесення змін до структури виконавчих органів Львівської міської ради, затвердження загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів», прийняту на пленарному засіданні сесії ЛМР 7 лютого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.