Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Середа, 19 лютого 2014, 12:59

Зберігати безпеку у Львові допомагатиме охорона підприємств, – Садовий

Андрій Садовий

До охорони безпеки у Львові залучатиметься охорона підприємств.  

Про це сьогодні, 19 лютого, на брифінгу у Львові повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує кореспондент Варіантів.

Садовий наголосив, що така охорона є ефективною, бо люди їй довіряють.

Він додав, що на зустрічі керівників міських районних адміністрацій, які проводяться зараз, запрошуються правоохоронці, які готові співпрацювати з народом.

"Має бути забезпечена охорона підприємств, банківських установ, має здійснюватись інкасація, мають працювати ті магазини, які важливі для того, аби люди могли нормально функціонувати.

Він також зазначив, що вчителі та батьки учнів проінформовані про максимальну увагу щодо безпеки дітей.

"Працюють посилені заходи безпеки вода, тепло, транспорт все буде функціонувати.

"Я сьогодні буду проводити низку зустрічей з представниками громадських організацій, різних установ. Ми повинні об'єднати всі сили для захисту громадян міста Львова", сказав Садовий.

Нагадаємо, сьогодні вночі у Львові протестувальники захопили будівлю ГУ УМВС, обласної прокуратури, Галицького і Франківського райвідділів міліції, СБУ та Міндоходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.