Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Партія регіонів

http://news.if.ua

П'ятниця, 1 червня 2012, 13:31

«Молоді регіони Львівщини» відвідують інтернати та дитячі будинки області до Дня захисту дітей

«Молоді регіони Львівщини» спільно з Міжнародним благодійним фондом «Оберіг Надії» в рамках благодійної акції відвідали Буківський дитячий будинок-інтернат для дівчаток з вадами розумового розвитку. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони».

В цьому інтернаті мешкає 70 дівчаток. Більшість дітей – дівчатка з важкими психічними розладами, синдромом Дауна. Щоб розважити дівчаток та подарувати їм радість свята «Молоді регіони Львівщини» залучили до благодійної акції професійних аніматорів з молодіжного клубу «NEURIM».

Активісти «Молодих регіонів Львівщини» стверджують, що організація дозвілля та вручення подарунків вихованцям дитячих будинків – це не основна мета акції.

«Основна мета відвідування дитячих будинків, інтернатів, сиротинців Львівської області – виявити потреби дітей та допомогти їм найнагальнішими речами. Дівчатка з Буківського інтернату попросили придбати їм побутові речі, косметичні засоби, одяг. Окрім матеріальної допомоги – канцтоварів, одягу, солодощів – намагалися надати і морально-психологічну. Дівчатка потребують турботи, ніжності. На прощання нагородили нас обіймами та просили приїжджати ще», - зазначила заступник керівника благодійного відділу ЛОО «Молоді регіони», представниця МБФ «Оберіг надії» Оксана Созанська.

У Львові функціонує більше сорока дитячих будинків, інтернатів та сиротинців. «Молоді регіони Львівщини» намагатимуться відвідати усі.

Благодійні візити «Молодих регіонів Львівщини» до сиротинців та дитячих будинків тривають.

31 травня представники організації відвідали Роздільський дитячий будинок-інтернат Миколаївського району.

1 червня – дитячий будинок «Вишенька» в Кам’янко-Бузькому районі, с. Жовтанці.

5 червня завітають до онкохворих діток Чернобильської лікарні, що по вул. Дністровській, 27.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.