Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівська ода

Середа, 19 лютого 2014, 15:44

Чиновники Львівської ОДА не підтримували Народну Раду, – прес-служба ОДА

львівська ода

Повідомлення про те, що керівники департаментів та управлінь Львівської ОДА підтримали Народну раду Львівщини, яку сьогодні, 19 лютого, поширили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської ОДА.

"Керівники структурних підрозділів Львівської ОДА й надалі працюють відповідно до покладених на них повноважень, а також підзвітні й підконтрольні голові Львівської ОДА Олегові Сало", йдеться в повідомленні.

«Керівники структурних підрозділів місцевих державних адміністрацій очолюють відповідні підрозділи і несуть персональну відповідальність перед головами відповідних державних адміністрацій за виконання покладених на ці підрозділи завдань", йдеться у повідомленні.

"Інформація про «перехід», «підтримку» чи «визнання» керівниками структурних підрозділів ОДА Народної ради Львівщини є нічим іншим як дезінформацією, яка нагнітає й без того надзвичайно напружену ситуацію в регіоні. Вона спрямована на розпалювання ворожнечі та дестабілізацією роботи виконавчої влади Львівщини", повідомили в ОДА.

Нагадаємо, сьогодні Народна Рада заявила, що підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території Львівщини та звертається до всіх державних службовців і громадян виконувати рішення Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.