Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

народна рада

Середа, 19 лютого 2014, 16:30

Виконком Львівської облради просить студентів координуватись разом

народна рада

Виконавчий комітет Львівської обласної ради звернувся до студентів Львівщини з проханням  зорганізувати реєстрацію студентів для організації загонів самооборони і волонтерських дружин.  

Про це повідомляє прес-служба Львівської облради.

У повідомленні наголошується, що Народна рада бере на себе владу на Львівщині.

Водночас легітимними органами влади на Львівщині залишаються всенародно обрані місцеві ради та створені виконавчі комітети.

"Необхідно самоорганізуватись у загони самооборони, волонтерські дружини, основним завданням яких є охорона лікарень, дитячих садків, шкіл, університетів, музеїв, пам'яток культури та архітектури, національного надбання. Тому маємо не допустити знищення майна в державних установах, навчальних закладах, посилити пропускний контроль у студентських гуртожитках і навчальних корпусах", - йдеться у повідомленні.

Відтак студентів просять координувати діяльність з виконавчим комітетом Львівської обласної ради - Народної ради.

Виконавчий комітет Львівської обласної ради - Народної ради розташований у приміщенні Львівської обласної ради (м. Львів, вул. Винниченка, 18, телефон гарячої лінії 0 800 501 727).

Нагадаємо, сьогодні, 19 лютого, стало відомо, що виконавчий комітет Львівської облради - Народна Рада підпорядковує собі всі органи виконавчої влади, що знаходяться на території Львівщини та звертається до всіх державних службовців і громадян виконувати рішення Ради.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.