Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

ТЕК

http://artalbum.org.ua

П'ятниця, 1 червня 2012, 15:19

«Львівобленерго» закликає дітей та батьків дотримуватись правил електробезпеки

ПАТ «Львівобленерго» закликає дітей та батьків не нехтувати правилами електробезпеки. Про це повідомляє відділ корпоративних звязків ПАТ «Львівобленерго» у своєму зверненні.

«Під час літніх канікул школярі залишаються без уваги дорослих та більше належать самі собі. Це прихована загроза життю та здоров’ю дітей при нехтуванні правилами електробезпеки», - йдеться у зверненні.

ПАТ «Львівобленерго» просить батьків, ще раз нагадати дітям основні правила електробезпеки. Дітям варто наголосити: якщо вони виявлять обірваний провід лінії електропередачі, пошкоджене обладнання чи відчинені двері електроустановки, необхідно негайно повідомити про це дорослих і ні в якому разі не наближатись до місця пошкодження.

Нагадаємо, що 21 травня стартував корпоративний захід від ПАТ «Львівобленерго» «Безпека понад усе!». В рамках заходу проводяться навчальні та практичні заняття в школах, літніх таборах з питань електробезпеки та навиків надання першої медичної допомоги.

Для кращого сприйняття інформації дітям вручають ілюстровані пам’ятки з правилами електробезпеки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.