Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

янукович

day.kiev.ua

Субота, 22 лютого 2014, 16:13

Янукович заявляє про державний переворот, про відставку не йдеться

янукович

Президент України Віктор Янукович заявляє про державний переворот і не збирається йти у відставку.

Про це він заявив у телевізійному зверненні. 

У зверненні наголошується, що в Україні є всі ознаки державного перевороту.

"Я роблю все, щоб в країні не було крові. Зараз до мене йдуть сигнали про переслідування людей. Я намагаюся захищати людей, яких переслідують на роботі, по дорозі до школи, і намагаюся не допустити подальшого кровопролиття. Мене намагаються залякати і схилити до того, щоб я подав у відставку добровільно. Але я не збираюсь подавати у відставку", – заявив Янукович.

Також Янукович заявив, що не збирається виїжджати з країни і не збирається іти у відставку, оскільки є законнообраним Президентом України, тим більше, що міжнародні посередники та спостерігачі надали йому усі гарантії безпеки.

За словами Януковича: "Він абсолютно впевнений, що приклад, який побачила уся країна та увесь світ – це приклад державного перевороту".

Він заявив, що усе робить для того, щоб у крані не було кровопролиття та робив усі кроки, щоб стабілізувати ситуацію в Україні.

І саме тому він залишається в Україні та закликає усіх міжнародних посередників та спостерігачів зупинити бандитів.

"Це не опозиція - це бандити. Усе, що відбувається у країні – це вандалізм, бандитизм, це державний переворот" – вважає він.

Янукович вважає усі рішення опозиції незаконними і тому не буде підписувати усі рішення "бандитів, які тероризують країну та український народ".

Він також заявив, що буде робити усе, щоб захистити країну від розколу, але поки що не знає, як це зробити.

Зараз Віктор Янукович обіцяє продовжувати поїздки по південному сходу України, зустрічатися з людьми і радитись з ними, як не допустити розколу країни.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.