Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Правоохоронні органи

http://alians3000.at.ua

П'ятниця, 1 червня 2012, 16:18

Волонтери допомагатимуть правоохоронцям під час Євро-2012

Волонтери під час проведення фінальної частини Євро-2012 надаватимуть допомогу органам внутрішніх справ Львівщини у кваліфікованому спілкуванні з іноземцями. Про це повідомляє ГУ МВС України у Львівській області.

Під час європейського чемпіонату працівникам міліції допомагатиме 60 студентів Національного університету «Львівська політехніка», котрі вільно володіють іноземними мовами. Вони входять до підрозділу «Мовна підтримка служби безпеки».

Волонтери працюватимуть в оперативному штабі ГУМВС України у Львівській області, Львівському міському управлінні, ДАІ та у відділі міліції аеропорту «Львів».

Додамо, що МВС України закупила для своїх співробітників 1,5 тис. електронних перекладачів, 200 з них привезли до Львова. Під час європейського чемпіонату їх роздадуть патрулям, які чергуватимуть у центральній частині міста та на об’єктах Євро.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.