Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Геннадій Дейниченко

grim.in.ua

Понеділок, 24 лютого 2014, 17:50

Голова Самбірської райради подав у відставку

Геннадій Дейниченко

Голова Самбірської районної ради Геннадій Дейниченко написав заяву на звільнення, а Пустомитівської райдержадміністрації Володимир Керницький зобов'язався виконувати розпорядження нового уряду.  

Про це повідомляють видання Прикарпатська правда та прес-служба Пустомитівської РДА.

Голова Самбірської райради свою заяву про звільнення оприлюднив сьогодні, на засіданні виконавчого комітету Самбірської райради. Його заяву розглянуть на наступній сесії райради.

У подальшому він хоче поновити бізнесову діяльніcть. Геннадій Дейниченко у 2010 році очолив Самбірську РДА, у листопаді 2010 року був обраний на посаду голови районної ради. Минулого року 25 листопада вийшов з Партії регіонів.

Водночас голова Пустомитівської РДА написав заяву на ім'я в.о. Президента України Турчинова О.В.

"Я зобов'язуюсь виконувати укази та розпорядження в.о. Президента України О.В.Турчинова та постанови і розпорядження новоствореного Уряду України, а також, дотримуватися виконання Конституції та законів України" ,- йдеться у заяві.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.