Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

люстрація

obozrevatel.com

Вівторок, 25 лютого 2014, 12:19

Люстрація ридає по "Батьківщині", – Кендзьор

люстрація

У списках "Батьківщини" у парламенті негайно потрібна люстрація. 

Про це сьогодні, 25 лютого, на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України 3-6 скликань Ярослав Кендзьор. 

"Перегляньте, панове, списки нашої опозиції і в першу чергу Батьківщини, які вже сьогодні стають владою. Там стільки екзотичних фігур! Люстрація по них не те що плаче, вона голосно ридає!", - написав Кендзьор.

Кендзьор вказує, що нинішній нардеп від "Батьківщини" Борис Тарасюк був інструктуром ЦК КПУ, Ярослав Федорчук і Дмитро Шлемко - секретарями Івано-Франківських обкому і міськкому, Андрій Кожемякін - генералом КДБ, Григорій Немиря - компартійним ідеологом. 

"Ні їм , як і іншим, які вірою і правдою служили колишньому компартійному режиму, не може бути відмовлено у чесній праці на потреби сьогоднішньої України. Але ця праця не обов’язково мусить бути на верхніх поверхах української політики", - наголошує Кендзьор. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.