Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

податки

socportal.info

Середа, 26 лютого 2014, 12:15

Комітет підприємців Львівщини відкликав податковий бойкот

податки

Комітет підприємців Львівщини закликає підприємців України припинити податковий бойкот та відновити платіжну податкову дисципліну.

Про це йдеться в заяві комітету, яка є у розпорядженні Варіантів.

Крім цього, КПЛ агітує до "створення інструментів впливу на владу, які б стали запобіжниками відновлення злочинної державної системи, що призвела до таких жертв".

КПЛ закликає підприємців України припинити підтримувати банду чиновників хабарами, водночас створити інституції, які унеможливлять перетворення нової влади з народного слуги на корупціонера.

Разом з тим, підприємці Львівщини вимагають у новоспечених владоможців запустити процес дерегуляції місцевого бізнесу – прибрати існуючі бюрократичні перешкоди для ведення підприємницької діяльності.

Також Комітет підприємців Львівщини закликає до негайної тотальної люстрації у державі.

Нагадаємо, 3 лютого 2014 року під час акції «Немає легітимної влади – немає податків!», КПЛ закликав підприємців України призупинити сплату окремих податкових платежів до державного бюджету. "Це було зроблено з метою припинення фінансування злочинних угрупувань у формі правоохоронців", повідомляли в КПЛ.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.