Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

басейн в ювілейному

Четвер, 27 лютого 2014, 11:26

Миколаївцемент профінансував відновлення великого басейну СОК "Ювілейний" на Миколаївщині

басейн в ювілейному

Нещодавно розпочав свою роботу оновлений великий басейн для дорослих та дітей шкільного віку у спортивно-оздоровчому комплексі «Ювілейний» м. Миколаєва. Басейн відкрито після капітального ремонту вартістю 265 тис. грн, які надав спонсор - ПАТ Миколаївцемент.

Про це повідомила прес-служба ПАТ "Миколаївцемен".

За відповідні кошти було виконане нове облицювання плиткою стін, підлоги та власне самої ванни басейну, на що використано понад 550 м2 плитки.

Нагадаємо, раніше завдяки спонсорським коштам Компанії в розмірі 70 тис. грн було капітально відремонтовано басейн для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «Жабенятко». Ще 270 тис. грн вкладено в облаштування приміщень душових, роздягалень та вбиралень комплексу й інші роботи.

Завдяки підтримці з боку ПАТ «Миколаївцемент» стало можливим відновлення роботи відділення плавання ДЮСШ. Також отримали нагоду поуправлятися у цьому виді спорту і школярі, для яких плавання передбачено на¬вчальною програмою. Започатковано уроки плавання для малечі дошкільного віку. Реалізовано програму «4+» для дітей із багатодітних сімей.

"Миколаївцемент" вкотре довів усім мешканцям Миколаївщини, що здоров'я і безпека є основною цінністю кожної людини і ключовим пріоритетом для Компанії. Адже плавання - це один з найбільш корисних видів спорту, який має лікувальний вплив на організм і підходить для людей будь-яких вікових категорій. Отож, ми щиро дякуємо підприємству за інвестиції у заклади охорони здоров’я і спорту й запрошуємо усіх мешканців району до нашого оновленого басейну", - розповів директор СОК «Ювілейний» Іван Гречкосій.

ДОВІДКА

ПРО ПАТ «МИКОЛАЇВЦЕМЕНТ»
ПАТ «Миколаївцемент» є цементним заводом у м. Миколаєві Львівської області. Діє з 1950 року. Виробляє три типи цементу для різних потреб. У 2012 році клієнтам в усіх куточках країни було поставлено 800 000 тонн цементу. Його було використано при спорудженні багатьох житлових будинків, шкіл, лікарень та об’єктів інфраструктури в Україні. Зокрема, продукція підприємства була використана при будівництві об’єктів, пов’язаних з футбольним чемпіонатом Євро-2012, в т.ч. на розширення Львівського аеропорту.
Продукція заводу займає міцну позицію на національному ринку. Природним ринком збуту є західний регіон України.
У 2013 роціі завод приєднався до Групи «СіАрЕйч» – регіонального, національного та світового лідера у галузі будівельних матеріалів. Після входження до неї ПАТ «Миколаївцемент», група CRH стала лідером з виробництва цементу в Україні

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.