Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Новини

Омелян Ощудляк

Четвер, 27 лютого 2014, 15:53

ZIK презентував телепередачу Люстраційного комітету Майдану Львівщини

Омелян Ощудляк

Сьогодні телеканал ZIK презентував телепередачу Люстраційного комітету Майдану Львівщини.

Про це сьогодні на прес-конференції в ІА ZIK повідомив генеральний продюсер телеканалу Омелян Ощудляк.

Щоп’ятниці о 22.25 у прямому ефірі телеканалу ZIK виходитиме програма Люстраційного комітету Майдану Львівщини.

На передачі будуть розглядатись кандидатури, які претендують на керівні посади в області. Самі кандидати будуть запрошені в студію.

В передачі братимуть участь двоє ведучих та троє експертів. Експерти будуть обрані створеним Люстраційним комітетом Редакційної ради.

Кандидатів люструватимуть за трьома критеріями: політичним – ця особа не може бути колишнім чи теперішнім членом Партії регіонів, КПУ і СДПУ(о); економічним – відповідність задекларованих доходів способу життя; кримінальним – відсутність кримінальних правопорушень.

«Я підозрюю, що доволі скоро виникне дуже багато запитань з приводу того, наскільки цей Люстраційний комітет представляє інтереси Майдану та інтереси громадськості, наскільки ця люстрація відповідає критеріям і т. д. Але тут важливо те, що оперується фактами і що люди, так чи інакше, проходять перевірку. Що далі робити з тими фактами, які будуть наведені у кожній передачі, вирішуватиме громадськість», – заявив політичний журналіст Zaxid.net Данило Мокрик.

Завтра, 28 лютого на телеканалі ZIK відбудеться презентація формату програми «Люстрація». 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.