Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Монумент Слави

П'ятниця, 28 лютого 2014, 17:21

У Львові не будуть ліквідовувати Монумент Слави

Монумент Слави

Сьогодні на засіданні виконавчої комісії міськради депутати вирішили не зносити Монумент Слави на вулиці Стрийській. 

Депутати наголосили на тому, що питання повалення пам'ятника гостре та несвоєчасне. 

«Ми всі живемо в місті Львові і переймаємося тими чутками, які сьогодні є в різних середовищах. Для того, щоби сьогодні покласти край чуткам, ми вирішили обговорити це публічно на засіданні виконавчого комітету, який є найвищим органом управління, створеним міською радою Львова, для того, щоби зняти будь-які інсинуації та спекуляції стосовно цього питання.

Ми хочемо, щоб всі мешканці сходу і півдня України розуміли, що боротьба із символами не є пріоритетом для Львова. Для нас пріоритетом є боротьба з корупцією, хабарництвом та створення належних умов для розвитку бізнесу і сприяння зростанню добробуту мешканців», зазначив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

За словами Подоляк питання повалення Монумента не виникло у жодного працівника міської ради.

«Це питання не виникло ні в джерелах львівської міської ради, це питання не було ініційоване ні ким з працівників міської ради, ані в депутатів міської ради. Наприкінці минулого, на початку цього тижня почала надходити інформація від неорганізованих груп молодих людей про те, що вони хочуть у свій спосіб долучитися до того, щоб Монументу Слави не було. Просто кажучи, група молодих неорганізованих людей вирішили, що вони хочуть цей пам’ятник якимось чином завалити», заявила Ірина Подоляк.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.