олександр ковальчук,  2 березня 2014

Колодій готується до війни з поцілунками

Петро Колодій

Екстрене засідання Львівської облради з великою любов'ю готується до війни з Росією.

Нарешті сталась та щаслива мить, коли полум'яні українофіли з обласної ради зможуть втілити усі свої багатонні любові до неньки-України у прикладних вчинках та діях.

Нарешті прийшла та стільки віків очікувана мить, коли побожні львівські депутати зможуть під омофором Матінки Божої скинути в геєнну вогняну опановану бісами імперіалізму кремлівську кліку (пряма цитата з Колодія).

Нарешті настала та мить, коли затяті вкраїномовні депутати Львівської обласної ради полюбили і закохались усім своїм щирим серцем у благословенний субтропіками Крим та його російськомовних мешканців, до яких вони, нарешті, почали звертатись російською мовою.

І тут тільки дещо не зрозуміло, таке попущення депутату Ганущину дублювати звернення Львівської облради до жителів Криму російською мовою – це лише поспішний навздогін піаристичної акції секти Садового, чи щось більше, глибше та геополітичне?

Та як там не було, але обласні депутати Галичини готуються до війни.

Ось навіть Груник поголив свої козацькі вуса і відповідно помолодшав та з'юнів до строкової військової служби.

Хоча звичайно, є ще поміж депутатів, особливо свободівців, ота традиційна містична пасивність з очікування на те, що за них усе зробить в Криму якась вища істота, тобто Божа Мати.

Є у всіх цих вшанування Криму у стінах Львівської облради ще є отой момент любовної розгубленості вустами, коли ще ледь-ледь та все ж ще невідомо, чи суб'єкт сприйме усі закохані інтервенції та посягання на свою вільну істоту від невідомого їй досі об'єкта.

Флюїди флюїдами, але має ж має бути якийсь здоровий прагматизм у посяганні на довготривалі стосунки.

Колодій ходить на кріслі галицьким левом і рикає любов'ю до російськомовних мешканців Криму.

Колодій зачитує звернення Львівської облради до українського народу, де знову обіцяє показати бісам імперіалізму "кузькіну мать".

Колодій зачитує звернення Львівської облради до жителів Криму, де апелює до усіх труднощів життя від сезону до сезону, але сподівається на мудрість кримського народу та процвітання самого Криму.

Його звернення до мешканців Криму дублює достатньо невмілою російською мовою депутат Ганущин і хто, скажіть ще, зміг би так спритно застрибнути на підніжку цього кон'юнктурного потягу.

Є поміж заздалегідь підготовлених військових дій і заздалегідь підготовлені побутові моменти.

Так колишньому місці сидіння теперішньої нардепки Ірини Сех стоїть чиясь сумочка, що символічно повідомляє про свою застовплену роль у призначенні на посаду голови Львівської ОДА саме нардепки Ірини Сех.

І таки-так, попередній претендент на цю непочесну посаду (за словами Колодія) перший заступник голови Львівської обласної ради Василь Пісний, якого вже бачили у кріслі голови ЛОДА, встиг вчасно зістрибнути з тієї шибениці та чкурнути у Міністерство внутрішніх справ, де навіть значно тепліше, ніж у Бога за пазухою.

Ще одного поліцая у ЛОДА (та ще й з таким компроматом на руках і ногах) бідна карма Львівщини просто не витримала. Іміджеві втрати Пісного набули б просто колосального характеру, особливо на тлі Сала.

Є у тому пригріванні Пісного у внутрішніх органах іще одна добра багато для кого звістка – люстрація Україні точно не світить.

Саме тому Колодій так вибухає від широкої посмішки (не те, що похмурий пастор Турчинов) та віри у щасливе майбуття (його, Ваше та наше), що аж готовий їхати в Крим і вже там звертатись до його мешканців справжньою російською мовою від усієї української душі.

Поки Колодій працює над деталями кримського вояжу та перечитує Даля його ще встигають перепитати про інтервенцію Сех на посаду голови ЛОДА.

Колодій підтвердив та закасандрив Сех на цій непочесній посаді босоноге ходіння болотом внизу і терновий вінець зверху, а потім зробив губи бантиком.

Колодій сподівається, що його омине саме чаша сія, що нарешті буде ще одна мішень, яка і відволіче його світлу постать від пострілів у самісіньке серце львівської влади.

Сех на голові Львівської ОДА – це полегшення для іміджу Колодія, але персональне самогубство Ірини Сех та дещо пролонговане самогубство Свободи.

Сьогодні ще секта Садового плюс Батьківщина та Удар (усі ці вороги і недруги Свободи) якось неохоче рипнулась з пропозицією троттолівця Рущишина, але вже майже точно, що буде Львівщина з тротильною Сех.

І Сех будуть мочити, особливо секта Садового. Хоча, що вже там мочити, коли на Сех немає жодної білої, чистої чи позитивної плями – суцільний і такий суїцидальний негатив.

Та революційна доцільність і військова зобов'язаність потребує саме таких варіантів розвитку подій заради досягнення світлого майбутнього на ввіреній Свободі території, де вони тимчасово виконують обов'язки Степана Бандери.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.