Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ринок нове торпедо

vgolos.com.ua

Вівторок, 4 березня 2014, 15:48

Працівники ринку "Нове Торпедо" воюють проти поборів

ринок нове торпедо

3 березня працівники ринку «Нове Торпедо», які відмовляються платити побори адміністрації ринку, разом з активістами повернули вкрадені адміністрацією павільйони у торгову зону.

Про це повідомляє прес-служба "Автономного опору".

"Автономний опір" повідомляє, що напередодні працівники ринку заявляли про неодноразові напади, підпали, побиття та інші акти терору з боку адміністрації та директорок ринку: Надії Ганусик та Лесі Лабік – рідної сестри депутатки ЛМР від ВО «Свобода» Ірини Шалаковської.

Люди розповідали, як до них розпускали руки охорона і Ганусик особисто, на жінок спускали собак, «натравлювали» міліцію, прокуратуру, санстанцію, палили і руйнували павільйони, погрожували, фабрикували кримінальні справи. Самі ж директорки ринку не приховують факту свого покровительства у вищих і «правоохоронних» органах.

Крім цього, декілька разів вночі адміністрація вивозила павільйони неугодних їм підприємців за межі торгової зони.

До слова, раніше підприємці ринку «Нове Торпедо» створили однойменну вільну профспілку і відмовились платити адміністрації хабарі, через що регулярно потерпають від її свавілля. 

"Працівники ж ринку Торпедо настільки залякані і пригноблені, що бояться повстати проти поборів", повідомив "Автономний опір".  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.