Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

тюрма

Вівторок, 4 березня 2014, 16:49

Виправдувальний вирок у справі вбивства Фрайфельда оскаржать сьогодні, – прокуратура

тюрма

Сьогодні, 4 березня, буде оскаржено виправдувальний вироку у справі умисного вбивства доктора Леона Фрайфельда.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

"Викладені у вироку висновки суду першої інстанції не відповідають фактичним обставинам кримінального провадження, що є однією з підстав для його скасування у відповідності до ст. 411 КПК України", розповів процесуальний керівник прокуратури Львівської області, який підтримував державне обвинувачення Богдан Дяків.

"В матеріалах провадження є достатньо доказів вини Шакіба Отмана в умисному вбивстві лікаря. Водночас, професійні судді не погодилися з думкою більшості складу суду присяжних про невинуватість Ш.Отмана і свою позицію виклали у вигляді окремої думки, про наявність підстав для визнання обвинуваченого винним у вчиненні інкримінованого йому злочину з усіма правовими наслідками, що випливають з цього", заявив прокурор.

Нагадаємо, 3 грудня, свідки вбивства лікаря Фрайфельда підтвердили у суді свої покази.

До слова, громадянин Марокко, який підозрюється у вбивстві завідувача ортопедично-травматологічного відділення 8-ї комунальної лікарні Леона Едвардовича Фрайфельда, вчинив злочин через неприязні відносини, що виникли раптово.



Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.