Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

єдиний соціальний внесок

gazeta.dt.ua

Середа, 5 березня 2014, 14:54

1,223 млн. грн. єдиного соціального внеску сплачено цьогоріч на Львівщини

єдиний соціальний внесок

Від початку на Львівщині сплатили 1,223 млн грн соціального внеску, що на 20 млн. грн. більше від надходжень ЄСВ за відповідний період 2013 року.

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

У лютому страхувальники подали 32683 звіти з єдиного соціального внеску за січень 2014 року, з них – 27973 звіти (85%) засобами електронного зв’язку.

Головне управління Міндоходів у Львівській області нагадує, що 15 березня 2014 року минає термін сплати фізичними особами, що перебувають на загальній системі оподаткування, авансового платежу в розмірі 25 відсотків річної суми єдиного внеску, обчисленої від суми, визначеної органами доходів і зборів для сплати авансових сум податку на доходи фізичних осіб - суб'єктів підприємницької діяльності.

Нагадаємо, єдиний соціальний внесок це — обов'язковий платіж до системи загальнообов'язкового державного соціального страхування, що справляється в Україні з метою забезпечення страхових виплат за діючими видами загальнообов'язкового державного соціального страхування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.