Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

стрілянина

kolo.poltava.ua

Четвер, 6 березня 2014, 13:50

Суд залишив на 2 місяці за ґратами чоловіка, який стріляв з автомата на проспекті Шевченка

стрілянина

У понеділок Галицький районний суд відмовився відпустити під заставу громадянина та заарештував на 2 місяці на час слідства, який минулого тижня на проспекті Шевченка у Львові відкрив стрілянину з автомата.

Про це пише газета "Ратуша".

Нагадаємо, його відшукали і затримали в готелі біля «Євроспорту» на площі Петрушевича волонтери «Самооборони». До того в автівці підозрюваного про всяк випадок спустили колеса. Під час затримання агресивний стрілець, який перебував під дією алкоголю чи «психотропів», зламав одному із «самооборонівців» ніс. В автомобілі «Лексус» із київськими номерами реєстрації (моделі Long), який був припаркований неподалік, знайшли бойовий автомат Калашникова.

Камери спостереження «МакДональдсу» зафіксували, як о третій ночі цей пан вийшов із нічного клубу «Рафінад», зробив спробу затягнути до себе в салон дівчину (вона була зі своїм хлопцем), дівчина зчинила крик, на який прибігли «самооборонівці» і спробували харцизяку затримати. Той із припаркованої іномарки дістав десантний варіант автомата Калашникова (!) з відкидним прикладом та почав стріляти у перехожого, який стояв неподалік. Коли зрозумів, що жодна з куль не зачепила чоловіка, повалив його на землю й став копати ногами. На допомогу потерпілому одразу кинулись активісти з «Варти-1».

«Тільки-но озброєний побачив, що під’їхали наші автівки, сів у свою іномарку та дав газу. Ми доганяли його чи не по всьому місту, однак, урешті-решт, йому вдалося відірватися та втекти у невідомому напрямку», — розповіли активісти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.