Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Фінанси

http://ukrafoto.com/

Вівторок, 5 червня 2012, 12:16

На Львівщині більше 86 тис. мешканців уже призначили дату виплати компенсацій

На Львівщині для 86 145 вкладників Ощадбанку СССР уже призначили дату виплати компенсації, - повідомила сьогодні, 5 червня, заступник начальника Головного управління соціального захисту населення Львівської ОДА Оксана Яковець.

«Процес тільки запустився, а в області уже виплатили більше 82 тис. грн. Загалом на Львівщині станом на 1 січня є 295 793 рахунки вкладників, з яких на сьогодні 123 517 уже активізувались і чекають на призначення дати виплати компенсації», - сказала Оксана Яковець.

Зазначимо, паралельно також проводяться виплати компенсацій спадкоємцям по 500 грн. Їх проводять позачергово, для цього потрібно написати заву та мати свідоцтво про смерть власника рахунку.

Нагадаємо, з 1 червня в Україні почали виплачувати компенсації вкладникам колишнього Ощадбанку СРСР. Отримати 1 тис. грн. можуть громадяни, які актуалізувати свої дані у відповідному реєстрі вкладників, через відділення АТ «Ощадбанк».

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.