Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

крадіжка

volynnews.com

Середа, 12 березня 2014, 16:16

Міліція розшукує постраждалого євромайданівця, який обікрав сім'ю на Львівщині

крадіжка

Львівські правоохоронці розшукують зловмисника з Донеччини, який обікрав львівську родину, що надала йому тимчасове проживання після проходження лікування у львівському медичному закладі.

Про це повідомила прес-служба МВС у Львівській області.

Зокрема, до Залізничного райвідділу міліції Львова 11 березня із заявою про крадіжку звернулася 52-річна жителька селища Білогорща, яка повідомила, що 24-річний чоловік, житель Донецький області, скоїв крадіжку майна з її будинку в якому проживав у період з 5 по 11 березня.

Жінка повідомила, що її родина надала прихисток молодому чоловікові, який пройшов курс лікування у Львові і, з його слів, не мав куди повернутися у Донецьку область, звідки він родом, оскільки його помешкання на батьківщині згоріло. Львівська родина прийняла на тимчасове проживання чоловіка надавши йому окрему кімнату в своєму будинку.

Однак, 11 березня чоловік зник з помешкання постраждалої прихопивши з собою значну суму коштів у іноземній валюті та золоті вироби.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 185 КК України (крадіжка). Карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Водночас у соцмережах повідомляють, що крадія звати Геннадій Дуравків, і він був учасником 9-ї сотні Євромайдану.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.