Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

єдиний податок

yak-prosto.com

Четвер, 13 березня 2014, 14:45

Фізичні особи-підприємці Львівщини сплатили 65 млн грн єдиного податку за 2 місяці

єдиний податок

За січень-лютий платники єдиного податку Львівщини, які є фізичними особами, сплатили до бюджету 64,9 млн. грн. єдиного податку, що на 20,4% більше, ніж у відповідний період минулого року. 

Про це повідомила прес-служба ГУ Міндоходів у Львівській області.

Приріст надходжень відбувся за рахунок збільшення сплати податку фізичними особами - підприємцями, які здійснюють діяльність, застосовуючи III групу.

У Львівській області станом на 01.03.14 спрощену систему оподаткування у своїй діяльності застосовують майже 55,0 тис. фізичних осіб – підприємців, які використовують працю більш ніж 27 тис. найманих працівників.

Нагадуємо, що з 2014 року платникам податків, які працюють на спрощеній системі оподаткування, свідоцтва платника єдиного податку не видаються. Відповідні законодавчі зміни набрали чинності з 1 січня поточного року.

Замість свідоцтва зареєстрований платник може за бажанням безкоштовно отримати витяг з Реєстру платників єдиного податку. Діятиме витяг до внесення змін до Реєстру.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.