Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

гураль володимир

ipress.ua

Четвер, 13 березня 2014, 16:39

Львівський Автомайдан дав прокурору Львівщини випробувальний термін

гураль володимир

Активісти львівського Автомайдану погоджуються з призначенням Володимира Гураля на посаду прокурора Львівської області, але дають йому випробувальний термін.

Про це йдеться в заяві опублікованій на сторінці львівського  Автомайдану у Facebook.

Крім цього, Автомайдан пропонує обрати серед активістів майданівців, афганців та членів Правого сектору кандидатуру з юридичною освітою та досвідом для рекомендації до призначення на посаду заступника обласного прокурора.

"Ми зобов'язуємось забезпечити максимальний контроль за законною діяльністю керівного складу прокуратури області  через громадян та кадрові пропозиції", йдеться в заяві.

Прокурор Гураль позитивно відреагував на заяву та розповів, що схвально ставиться до контролю діяльності свого відомства.

Нагадаємо, 4 березня Генпрокурор Олег Махніцький призначив Володимира Гураля прокурором Львівської області. 7 березня "Правий сектор" зірвав представлення новопризначеного прокурора. Останньому закидають участь у корупційних схемах.

Водночас голова ОДА Сех звернулася до Генпрокурора Махніцького переглянути призначення Гураля. Генпрокуратура повідомила, що перегляне рішення про призначення Гураля прокурором Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.