Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

волейбол

fmccvictorycenter.org

П'ятниця, 14 березня 2014, 12:01

Львівські "Кажани" зіграють виїзний матч з красноперекопською "Кримсодою"

волейбол

14 та 15 березня гравці львівського волейбольного клубу «Барком-Кажани», у рамках 14-го туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, проведуть виїзні ігри із ВК «Кримсода» ( Красноперекопськ, Крим).

Про це повідомила прес-служба ВК "Барком-Кажани".

"Попри складну ситуацію у Криму, керівництво спортивного клубу «Кримсода» заявило, що не бачить доцільності у перенесенні волейбольних матчів. Крім того, волейбольний клуб гарантував дирекції ВК «Барком-Кажани» забезпечення громадського порядку при проведенні ігор та повний супровід львівської команди", йдеться у повідомленні.

"У ці нелегкі для України дні, коли посягають на цілісність нашої країни – ми повинні показати, що ми - ЄДИНА НАЦІЯ, ЄДИНА УКРАЇНА. Ми хочемо жити в мирі і зробимо для цього все можливе. Своїм приїздом у Крим, ми висловлюємо підтримку кримчанам, які відстоюються цілісність України", - наголошує дирекція ВК "Барком-Кажани".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.