Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

військо

mukachevo.net

П'ятниця, 14 березня 2014, 15:35

Незаконно відчужене майно стрийського військового концерну повернуть державі

військо

Прокуратура вимагає повернути державі незаконно відчужене нерухоме майно оборонного відомства у Стрию вартістю 2,3 млн грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Західного регіону України
з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері.

Вищим господарським судом України задоволено касаційну скаргу першого заступника прокурора Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері щодо визнання недійсним договору купівлі-продажу нерухомого майна концерну «Військторгсервіс».

Установлено, що майно, яке розташоване по вул. Шевченка, 55 у м. Стрию Львівської області, вибуло з власності держави на користь комерційної структури без відповідного дозволу Міністерства оборони України. Вартість нерухомості складає 2,3 мільйона гривень.

Згідно з рішенням суду касаційну скаргу прокурора задоволено, попередні незаконні судові рішення скасовано, а справу направлено на новий розгляд до господарського суду Львівської області.

Прокуратурою вживаються усі необхідні заходи щодо відновлення порушених майнових інтересів держави.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.