Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Культура

http://lviv.globalinfo.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 13:56

Львів підготував культурну програму на час Євро-2012

Варіантів, як провести дозвілля у Львові, є справді чимало. Щоденно з 12.00 і до пізнього вечора центральна частина міста перетворюватиметься на майданчик творчого експерименту. Про це повідомили в управлінні культури Львівської міськради.

Зокрема, відбудеться багато фестивалів: ХХХІ Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози», зустріч духовних оркестрів «MusicEuro 2012», фестиваль «Живих скульптур», фестиваль «Львів – столиця ремесел», ІІ Міське свято пива та ін.

«Львів – це театральний, музичний, мистецький центр, який продукує безліч напрямків розвитку сучасної культури і мистецтва, цікавих розваг та забав. У Львові – найкраще. Приходьте та переконайтеся у цьому самі. Стати частиною дивовижного свята дуже просто. Достатньо вийти на вулицю і ви поринете у незабутню атмосферу магічних дійств просто неба», - наголошує  начальник управління культури Андрій Вороновський.

Крім того, екзотичні видовищні вогняні шоу, веселі циркові номери (парк ім. І. Франка, пл. Ринок, пл. Галицька), а також безліч інших акцій та заходів відбуватимуться у Львові під час Євро-2012.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.