Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://otdux.net.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:00

Близько 85% номерів в готелях і хостелах Львова заброньовано на дні матчів

Гості Львова та уболівальники на час проведення Євро-2012 ще можуть забронювати номери у готелях Львова. На дні матчів вільними є ще 15% місць у готелях та менше третини місць у хостелах.

На дні матчів у Львові вже зайнято 85% номерів у готелях, а у міжматчеві дні частка проданих номерів складає близько 65%. У львівських хостелах на три дні матчів продано вже 76% та у міжматчеві дні – 51% від усіх місць.

Найпопулярнішими для бронювання номерів серед туристів та уболівальників є дні матчів - 9 та 17 червня, кількість проданих місць у готелях на ці дні становить 88% та 84% відповідно, а також збільшився процент проданих місць на 13 червня – з 66 до 81%.

Найменша кількість проданих номерів cьогодні припадає на 18 червня – в день після проведення останнього матчу – 48% (за тиждень відсоток проданих номерів зріз на 12%). Збільшилась також кількість готелів, які повністю заповнені протягом 8-18 червня. За останній тиждень про повну наповненість повідомило ще 4 готелі.

«Протягом останніх кількох тижнів суттєво зменшилась кількість вільних місць у готелях. Цьому дуже посприяло те, що більшість закладів оптимізували ціни завдяки спільній роботі як самих готелів, так і міської влади. Вболівальники та гості міста ще можуть забронювати житло на дні чемпіонату», - зазначила в. о. начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

Нагадаємо, у Львові відбудеться три матчі футбольного чемпіонату Євро-2012 - 9, 13 та 17 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.