Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

маршрутки

Понеділок, 17 березня 2014, 12:47

Ціни на проїзд у громадському транспорті Львова потрібно коригувати, – Садовий

маршрутки

Сьогодні потрібно ставити питання про коригування ціни на проїзд у громадському транспорті, оскільки зросла ціна на паливо.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, передає прес-служба Львівської міськради.

"Якщо рік тому ця тема була неактуальною, бо ціна палива більш-менш відповідала ціні проїзду. Зараз з ростом курсу долара і євро, різко піднялась ціна на паливо", сказав мер Львова. 

"Це рішення повинні прийняти усі разом – і депутати, і виконавчий комітет. Важливо, щоб транспорт їздив... Треба бути дуже обережними, бо сьогодні люди не мають зайвих грошей. Це треба робити плавно, щоб не було соціальних зрушень. Але якщо ціна надалі буде рости на паливо, то потрібно буде реагувати", - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Водночас, за словами Садового, місто готове у бюджеті розвитку передбачати кошти для компенсації за пільговий проїзд підприємствам, які здійснюють транспортні перевезення в місті. 

Нагадаємо, раніше Асоціація перевізників заявила, що без подорожчання проїзду на маршрутки Львів чекає транспортний колапс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.