Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://www.unian.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:28

Контроль на кордоні з Польщею відновлять на період Євро-2012

На період проведення Євро-2012 Польща відновлює контроль на кордоні з Чехією, Німеччиною, Литвою та Словаччиною. Особи, які в цей преіод перетинатимуть кордон, повинні мати з собою дійсний документ.

"Контроль буде полягати у верифікації документів і перевірки у відповідних базах даних. Контроль буде спрямований на осіб, які можуть бути джерелом потенційної загрози для безпеки під час заходів в рамках Євро-2012, і нелегальних мігрантів", - сказав пан Ковальчик.

Туристи, які під час Євро-2012 в'їжджатимуть на територію України, повинні мати дійсний паспорт. Якщо подорожують автомобілем, у них повинен бути страховий сертифікат.

"Українська сторона вимагає також, щоб кожен, хто в'їжджає на її територію не своїм автомобілем, мав письмовий дозвіл власника машини, перекладений на українську мову і підтверджений у нотаріуса", - зазначив Кшиштоф Ковальчик.

Джерело: Комерсант

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.