Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Події

http://nter.net.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:35

Під час Євро-2012 на Львівському іподромі відбудеться FUN Fest

Протягом трьох днів – 9, 13 і 17 червня на Львівському іподромі, що біля стадіону "Арена Львів" діятиме фан-зона. Для футбольних вболівальників, меломанів і гурманів виступатимуть найкращі поп-рок-гурти України.

У дні матчів Євро-2012 на стадіоні "Арена Львів" на Львівському іподромі виступатимуть українські поп-рок гурти, буде чимало кокурсів та розваг, а також буде представлено розмаїте меню. 

Також на території фестивалю будуть забезпечені Wi-Fi-зони. Працюватимуть дитячі майданчики, а для любителів активного відпочинку будуть організовані спортивні ігри.

9 червня гостей Фестивалю емоцій розважатимуть актори Студії «МАГАРИЧ». Крім розмаїтих веселощів та конкурсів, для гостей Фестивалю емоцій виступатимуть ді-джеї, співачка Людмила Ясінська, кавер-група «Рімейк», група Sample Rate.

Ввечері 9 червня виступатиме Lama і «Друга Ріка»; 13 червня – «Скрябін» і «АнтитілА»; 17 червня – «ТНМК» і «С.К.А.Й.».

Після «живих» концертів музичну естафету приймуть популярні ді-джеї: Veronika, Zaiceff, Derrick & Tonika, Gooch, T-One, Bald Bros, Buratino, Paul Wheaten, Garry Shumoff. Танцювальний марафон триватиме до 4-ої ранку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.