Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

http://portal.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 14:52

У Львові ще є понад 700 місць у гуртожитках, готелях та хостелах, в яких можна поселитися на час Євро-2012

На час проведення Євро-2012, окрім номерів у готелях, Львів готовий запропонувати ще понад 700 місць у гуртожитках та хостелах, облаштованих при вищих навчальних закладах. Про це розповіли в управлінні туризму Львівської міської ради.

  

Зокрема, за останній тиждень було заброньовано близько 110 місць. На в’їздах у місто до послуг вболівальників і туристів 7 «буферних зон» - спеціально обладнаних стоянок для транспорту та фан-кемпінгів на час Євро-2012.

На даний час у місті нараховується більше 100 закладів розміщення – готелів та гостьових квартир, які пропонують комфортні умови проживання для туристів та гостей міста.

«Ті гості, які ще завітають до нас, зможуть поселитися як в готелях, так і в альтернативних засобах розміщення. Якщо це будуть великі групи вболівальників, то вони зможуть розміститися в буферних зонах, де створені хороші зручності. Таких буферних зон є 7. Це є стоянки для транспорту, там можна розмістити намети, або поруч у буферних зонах є розташовані готелі, в яких теж ще є вільні номери», – зазначила в.о. начальника управління туризму Львівської міської ради Галина Гриник.

Інформацію, щодо місця розташування, послуг та типу кімнат для поселення у Львові можна отримати на офіційному сайті Приймаючого міста Львів або ж за номером:  +38 032 297 55 55.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.