Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://enter.lviv.ua

Вівторок, 5 червня 2012, 15:47

Львівські таксі пропонують безкоштовний доступ до Wi-Fi

Окремі таксоперевізники пропонують безкоштовний доступ до Wi-Fi та можливість зарядити телефон. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

 

У кожній машині є можливість безкоштовно скористатися Wi-Fi, про що потрібно повідомити водія. Також за потреби можна вільно підзарядити телефон. У всіх машинах встановлено таксометри 2-х типів: чекові та GPS-навігатори. При цьому, водій, у якого не працює чекодрук, не має права виїжджати за викликом. GPS-навігатори дозволяють безшумно отримувати та передавати інформацію у диспетчерську службу.

«Ми обслуговуємо готелі Львова з 2006 року. Відтак, це додатковий контроль за нашими послугами. Більшість водіїв володіють на середньому рівні англійською мовою, проходили курси навчання англійської у міській раді. Деякі з них розмовляють німецькою, іспанською, португальською, польською», - зазначив керівник диспетчерської служби замовлення таксі «Комфорт-таксі» Сергій Партика.

"На сьогодні близько 90% таксі у Львові мають таксометри. До проведення Євро-2012 близько 90-92% таксі у Львові матимуть  інформаційні картки з усією необхідною інформацією про тариф, компанію-перевізника, гарячу лінію міста тобто з усією інформацією, яка необхідна туристам для того, щоб почуватися безпечними, - про це повідомили в управлінні економіки Львівської міської ради.

Нагадаємо, у рамках програми «Привітне місто» у Львові вже відзначено 5 таксоперевізників. Наліпки «Привітне місто» отримують ті заклади, які виконали усі або більшість вимог до Євро-2012. Вимоги було визначено 2 місяці тому на засіданнях робочих груп «Ресторани», «Готелі», «Таксі», «АЗС».

Зокрема, серед вимог до таксі: заборона паління для водіїв таксі, наявність бейджика, володіння операторами іноземної мови, наявність інформаційної картки з відомостями про тариф, компанію-перевізника, таксометрів у салоні та інші

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.