Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

youtube.com

Вівторок, 5 червня 2012, 16:19

Опозиція робить все для того, щоб програти вибори, - експерт

Опозиційни сили в Україні сьогодні роблять все, щоб програти парламентські вибори, - про це заявив сьогодні, 5 червня, під час круглого столу у Львові голова Подільського регіонального центру політичних та соціологічних досліджень Віктор Міщишин.

На переконання Віктора Міщишина, сьогодні в Україні активно працюють владні партії, створюються окремі штаби. Вони практично підібрали кандидатів, які є авторитетними особами в своїх округах, а опозиція навпаки – не може визначитись з кандидатами, а ті в свою чергу не можуть розпочати роботу з виборцями.

Нагадаємо, що Львівський КОД уже протягом кількох місяців не може остаточно визначитись з єдиним списком кандидатів- мажоритарників.Тоді як нещодавно лідер об’єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що на виборчих округах Львова об’єднана опозиція «За Батьківщину» практично визначилась з кандидатами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.