Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

ВК "Кажани"

portal.lviv.ua

Понеділок, 24 березня 2014, 11:32

Львівські «Кажани» перемогли «Фаворит»

ВК "Кажани"

На першому матчі серії плей-оф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги львівські "Кажани" перемогли лубенський "Фаворит".

Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком-Кажани».

У Львові відбувся перший матч серії плей-оф Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Грат відбувалась між командами ВК «Барком-Кажани» та лубенським «Фаворитом».

В першій волейбольній партії «Фаворит» лідирував з рахунком 16:25. У другій партії «Кажани» вирвались вперед із рахунком 25:19. Підсумок третьої партії - 25:15. У четвертій «Фаворит» таки відігрався з рахунком 25: 22. Проте, львів’яни все ж вийшли вперед з рахунком - 15:13.

Загальний підсумок гри - 3:2 на користь «Баркому».

Наступна гра плей-оф відбудеться 28 березня . Цього разу «Барком-Кажани» та «Фаворит» гратимуть у Полтаві.

Зауважимо, на сьогодні у турнірній таблиці Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, «Барком-Кажани» займає шосту сходинку. «Фаворит» - на першому місці.

Нагадаємо, у рамках XXIII Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, 21 березня відбулася зустріч плей-офф між львівською командою ВК "Барком-Кажани" та ВК "Фаворит" (Лубни).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.