Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

опалювальний сезон

vestnik.in.ua

Понеділок, 24 березня 2014, 15:28

У Львові вагаються чи відновлювати опалювальний сезон

опалювальний сезон

У Львові міська влада ще не вирішила чи відновлювати опалювальний сезон.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, теплопостачальні підприємства готові відновити за потреби подачу тепла.

«Хоча опалювальний сезон має закінчуватися 15 квітня, але починатися він має, якщо середньодобова температура нижче 8 С. Зараз ми маємо дилему, запускати тепло, чи день-два потерпіти, і люди зекономлять великі кошти. Ми сьогодні проводимо опитування, щоб це зрозуміти. Бо більшість людей стоїть на позиції, що опалення включати не треба, не є холодно. При умові, що є потреба в опаленні для установ, шкіл, закладів медицини, то опалення подаємо без проблем, якщо заявки є. Сьогодні зайвих грошей ніхто не має. Якщо буде добра погода, то до опалення вернемось в жовтні. Але готовність тепловиків є. Якщо виникне необхідність, то відновимо», - зазначив міський голова Андрій Садовий.

Проголосувати щодо доцільності чи не доцільності відновлення подачі тепла можна на сторінці Львівської міської ради у мережі Фейсбук.

Нагадаємо, від 20 березня тепловики призупинили подачу опалення львів'янам через підвищення температури. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.