Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Віталій Сергатюк

Вівторок, 25 березня 2014, 14:46

Правий сектор розформує власну самодільність

Віталій Сергатюк

Через часті прояви самодільності Правий сектор обіцяє розформування всіх самодіяльних, не статутних формунь, що діяли під егідою Правого сектора.

Про це повідомив політичний референт Правого сектору на Львівщині Віталій Сергатюк, передає кореспондент Варіантів.

"Було прийнято рішення про розформування всіх самодіяльних, нестатуних формунь, що діяли під егідою Правого сектора. З активістів, які пройшли майдан і виявили себе справжніми патріотами, буде сформовано найближчим часом під керівництвом пана Артема (Луцака) громадське обєднання, яке діятиме на підставі статутних засад.

Ця організація буде заматися сприянням втілення в життя політичної програми партії Правий сектор. Будь-які інші громадські формування, які захочуть себе ідентифікувати як частина Правого сектора є поза законом. Зараз все буде будуватися на засадах жорсткої дисципліни, а не самодіяльності", – заявив Віталій Сергатюк.

Нагадаємо, представники Правого сектору не впустили новопризначеного прокурора Володимира Гураля на представлення.

15 лютого у Львові представники Правого сектора увірвалася в приміщення Палацу спорту "Україна", де відбувався концерт українського гурту Тінь сонця та вчинили бійку.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.