Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Сех

Середа, 26 березня 2014, 14:13

Правники хочуть, щоб Турчинов засудив мандатство Сех

Ірина Сех

Інформаційно-правовий центр "Наше право" заявив, що Голова ВРУ Александр Турчинов зобов'язаний подати в суд на голову ЛОДА Ірину Сех через нескладання нею депутатських повноважень.

Про це на прес-конференції повідомила експерт ІПЦ "Наше право" Тетяна Дембіцька.

Голова Львівської облдержадміністрації не склала повноважень депутата Верховної Ради України у встановлений термін, відтак Комітет з питань Регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради України повинен скерувати звернення Голові ВРУ, згідно з яким на нардепа-голову ЛОДА.

Якщо на Ірину Сех не подадуть до суду, то "Наше право" обіцяє звернутися до Вищого адміністративного суду України на профкомітет та Голову Верховної Ради.

Впродовж останніх ротації 8 нардепів склали свої повноваження через призначення на інші посади. Стільки ж депутатів не виконали цієї вимоги.

Також організація "Наше право" писала Ірині Сех у соцмереж, але новопризначено Голова ОДА видаляє ці повідомлення.

Нагадаємо, Голова Львівської ОДА і нардеп Ірина Сех звернулася до в.о. президента та спікера Олександра Турчинова із заявою, в якій просить призначити її тимчасовим виконувачем обов’язків голови ОДА.

2 березня в.о. президента Турчинов призначив головою Львівської ОДА призначено народного депутата від ВО "Свобода" Ірину Сех.

Виконуючий обов'язків президента Олександр Турчинов 14 березня дав тиждень на те, щоб усі депутати-сумісники здали мандат.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.