Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

турчинов

styknews.info

Середа, 26 березня 2014, 14:58

Турчинов пообіцяв, що на виборах не буде жодного адміністративного тиску

турчинов

В.о. президента та спікер Олександр Турчинов заявив, що будь-якого адмінстративного тиску проти кандидатів у президенти не буде.

З відповідною заявою він звернувся сьогодні, передає "Голос України".

Подаємо текст заяви повністю:

"Шановні співвітчизники!

До президентських виборів, які відбудуться 25 травня поточного року, залишилося всього 60 днів. Кожен з вас зможе підтримати того кандидата, який, на вашу думку, представляє саме ваші інтереси.

Кожен громадянин України, незалежно від того, де він проживає, якою мовою спілкується, до якої церкви ходить, має рівні виборчі права, які ніхто не може обмежувати.

Ми зробимо все, щоб ці вибори були чесними, прозорими, демократичними. Я забезпечу, щоб жоден чиновник - ні центрального рівня, ні регіонального рівня - не мав можливості впливати на результати цих виборів або впливати на вашу думку.

Ми заблокуємо будь-який адміністративний тиск на вас.

Ми не дозволимо, щоб жодна бюджетна копійка була використана в політичній боротьбі.

Зараз розпочнеться висування основних претендентів на найвищу посаду в державі, і я хочу звернутися до кандидатів у Президенти.

Шановні кандидати у Президенти!

Я дуже прошу вас, щоб ця виборча кампанія не повторювала минулі, коли було стільки бруду, що людям було дуже важко розібратися у своїх уподобаннях.

Я дуже прошу, щоб ні кандидати у Президенти, ні їх політичні кампанії знову не пішли шляхом використання брудних технологій. Не треба принижувати один одного, не треба ображати.

Необхідно, щоб ця коротка, але дуже важлива для України виборча кампанія проходила як конкуренція не образ, а конкуренція конструктивних програм, планів виходу України з важкої кризи, ваших пропозицій щодо подальшого розвитку нашої держави.

Я сподіваюся, що українці оберуть Президента, гідного їх довіри.

Нехай Господь благословить вибір українців!

Нехай Господь благословить Україну і кожного з вас!".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.