Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

зловживання

viche.lutsk.ua

Четвер, 27 березня 2014, 13:59

На Львівщині СБУ викрила розтрату 17 млн.грн. державних коштів

зловживання

Служба безпеки України викрила факт завдання державі збитків посадовими особами одного з лісових господарств Львівської області на загальну суму понад 17 млн.грн.

Про це повідомила прес-служба УСБУ у Львівській області.

Співробітники СБУ встановили, що службові особи цього державного лісового господарства впродовж 2011-2013 років уклали низку угод щодо надання послуг із заготівлі, навантаження та розвантаження лісопродукції. Вартість цих послуг була вищою за їхню середню вартість у галузі. У результаті державному бюджету завдано понад 17 мільйонів гривень збитків.

Проведена за ініціативи СБУ перевірка фінансово-господарської діяльності вказаного підприємства підтвердила факт безпідставного завищення вартості замовлених робіт. Правоохоронці вживають заходів для повернення коштів до державного бюджету України.

Управлінням СБУ у Львівській області за фактом зловживання службовим становищем службовими особами лісового господарства розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.