Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Львівська міськрада

http://ukr.obozrevatel.com

Вівторок, 5 червня 2012, 18:00

Садовий не поїхав до Києва на сесію

Міський голова Львова Андрій Садовий не поїхав на позачергову виїзну сесію Львівської міськради до Києва, бо мав справи у Львові, - про це повідомили в коментарі Варіантам у прес-службі Львівської міськради.

 "Сьогодні Андрій Іванович мав справи у Львові, тому до Києва не поїхав, хоча раніше це планував", - сказали у перс-службі.

Проте, міський голова сьогодні прокоментував ситуацію з законом про мови.

"Закон про мови, який проштовхують в парламенті – це цинічна і брутальна спроба поділити країну і здобути бали перед виборами. Це насправді жахливо, що замість серйозної дискусії про критичні для країни проблеми, людям кидають "кістку розбрату". На жаль, наші політики не мають ані краплини відповідальності перед країною. Вони лише слухають приїжджих авантюристів-політтехнологів, які їм обіцяють ріст популярності, а насправді працюють на розкол країни. Ще одні такі вибори і країни не буде" - Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні 5 червня, біля стін парламенту провели позачергові виїзні сесії Львівська міська та обласна ради. Як повідомив Варіантам депутат обласної ради Олесь Старовойт, до Києва поїхало близько 1000 представників Львова та Львівщини.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.