Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

грабіж

tsn.ua

Четвер, 27 березня 2014, 15:04

У Львові міліція впіймала двох грабіжників та кишенькового злодія

грабіж

Днями до правоохоронців Галицького районного відділу міліції звернувся 35-річний львів’янин із заявою про пограбування.

Про це повідомила прес-служба Львівського міського управління міліції.

Чоловік повідомив, що близько восьмої години вечора поблизу театру опери та балету імені Соломії Крушельницької двоє молодих людей відкрито заволоділи його майном. Внаслідок дій грабіжників перехожий позбувся планшетного комп’ютера «Lenovo» та грошей на суму 90 гривень, які знаходились в чоловічій сумці.

Впродовж кількох годин міліціонери Батальйону патрульної служби міліції встановили особи вуличних грабіжників, у яких вилучили речові докази злочину. Ними виявились двоє 23-річних львів’ян. На цей час відкрито кримінальне провадження за статтею 186 КК України (грабіж).

Цього ж дня розшуківці Сихівського районного відділу міліції під час відпрацювання території помітили чоловіка, який поводився дуже підозріло. Згодом він зізнався, що викрав паспорт у пасажира маршрутного таксі. На цей час правоохоронці з’ясовують деталі та обставини скоєння крадіжки.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.