Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

наркотики

tsn.ua

Четвер, 27 березня 2014, 16:35

На Львівщині суд посадив контрабандистів наркотиків на 11 років

наркотики

Мостиський районний суд Львівської області засудив двох учасників злочинної групи, котрі перевозили через український кордон велику партію наркотиків, на 11 років позбавлення волі.

Про це повідомила прес-служба ГУ МВС у Львівській області.

У вересні 2013 року співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУМВС України у Львівській області на «гарячому» затримали чотирьох осіб, котрі намагалися перенести пакунки з наркотичними засобами через митний кордон України.

У пакунках, котрі були прикріплені до тіла, зловмисники переносили чотири кілограми амфетаміну та таблеток екстазі загальною вагою близько 200 грам, вартість котрих складає понад один мільйон гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів), ч.3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання, чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України.

Мостиський районний суд Львівської області визнав винним двох учасників злочинної групи. Суд засудив їх до одинадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна – кожного.

Ще двоє учасників групи очікують на рішення суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.