Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

електрика

theguardian.com

Середа, 5 березня 2014, 11:37

Борг споживачів електроенергії на Львівщині зменшився, – ПАТ "Львівобленерго"

електрика

Станом на 03 березня 2014 року борг споживачів Львівщини за спожиту електроенергію зменшився на 17,8 млн грн і становить 86,2 млн грн

Про це повідомив відділ корпоративних зв’язків ПАТ "Львівобленерго".

Із загального боргу у 86,2 млн грн: 30,1 млн грн боргує населення, 8,6 – підприємства та організації, що фінансуються з державного бюджету; 2,4 млн грн – підприємства та організації, що фінансуються з місцевого бюджету.

Комунальне господарство боргує 19,6 млн грн; сільськогосподарські споживачі — 1,3 млн грн; промислові споживачі — 10,6 млн грн; інші споживачі — 13,7 млн грн.

ПАТ „Львівобленерго” вчергове звертається до споживачів виконувати свої договірні обов’язки — своєчасно та в повному обсязі розраховуватись за спожиту електричну енергію.

У "Львівобленерго" наголошують: заборгованість за спожиту електроенергію негативно впливає на рівень розрахунків ПАТ „Львівобленерго” з ДП „Енергоринок” та забезпечення надійних послуг електропостачання в обсязі, необхідному для життєдіяльності регіону.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.